dijous, 10 de maig del 2007

TUF ELECTORAL

Entrem a la pàgina personal de l'Albert Batalla i llegim això:
(...)més enllà de la bona notícia que suposa l'acord, em sorprén com les negociacions han durat quasi quatre anys ben bons i a més s'ha aconseguit tancar l'acord a 48 hores de començar la campanya per a les eleccions municipals. El tuf electoral és massa evident.(...)
Primer ens sorpren que després de tants anys de CIU al govern de la Generalitat sigui al final del seu mandat quan comencin les negociacions per reobrir l'aeroport
(...)A mitjans de l'any 2003, encara en el darrer Govern de CiU a la Generalitat, el conseller Felip Puig va iniciar les negociacions amb la família Betriu per a la compra d'aquests terrenys(..)
El Nadal aquest és molt eficient o el Felip Puig era poc eficient?
Després el tema del tren lleuger que reclama.. abans no tocava???... creiem que estar a la oposició far dir certes coses que... (tuf electoral??)
El tuf electoral si que es veu a la Seu... només cal veure com pinten (un altra vegada) els pasos de vianants (els més centrics, faltaría més), la zona blava, nove màquines per recaptar.... asfalten camins, tapen forats.. vaja tota la maquinaria en marxa per endreçar la Seu que fa 4 anys que de mica en mica perd el nord que, per cert, encara està molt i molt bruta, això no ho arreglen a 15 díes de les eleccions...