divendres, 21 de setembre del 2007

EVIDENCIAS

Que el ayuntamiento de la Seu no ha funcionado los últimos cuatros años es evidente, solo hace falta darse un garbeo por la ciudad. Que el pacto ERC-CIU no resultó ser lo que la gente esperaba, pues también. Que CIU supo desmarcarse en las últimas elecciones como co-responsable de la acción de gobierno de una manera magistral, a la vista está en los resultados electorales. Que se han perdido unos años muy valiosos en el progreso de la ciudad, "normal". Que pronto nuestros hijos tendran que estudiar en barracones,casi seguro, que nadie sabe nada del nuevo cementerio "lógico", que todo es un cúmulo de historias para no dormir... real!!!
Y lo que llega... maldíta sea, pero como los del PSC no metan caña, la verdad, no se donde vamos a llegar... que porque?, nos lo dice el ambiente.. vaya tambien, es verdad, que "solo" llevan 4 años y tres meses gobernando, pero como no sea así "estos" del gobierno no arrancan...
Un buen día (solo para algunos) Albert Batalla:
Durant els pròxims dies ja us aniré explicant com anem endreçant les diverses àrees de responsabilitat, que a hores d'ara ja tenim força definides. Tot i això, vull destacar dues coses principals de l'acord. La primera és el compromís dels dos grups de presentar públicament, durant el mes de setembre, el Pla d'Acció Municipal 2007 - 2011 com un full de ruta de l'acció del govern local durant els pròxim anys
El PSC-Progés hace pocos días:
el grup del PSC-Progrés lamenta que encara no s’ha fet públic el programa de govern de la legislatura 2007-2011 per part de CiU i ERC tal i com es va comprometre el Sr. Albert Batalla. Una vegada més es constata la falta de coordinació entre els dos partits del govern municipal i la falta d’un projecte de ciutat, essent incapaços de posar-se d’acord sobre quines actuacions realitzaran.
A lo que responden:
CiU i ERC han volgut deixar clar que els dos grups estan treballant en el Pla d'Acció Municipal (PAM) per establir les prioritats del mandat. Actualment, segons l'equip de govern "s'estan ultimant els detalls i està previst que es presenti 'en breu'".
Este es el primer ejemplo... aquí teneis otro... a la que el PSC denuncia (algo que es evidente!!!!!)
El grup PSC-Progrés de la Seu d'Urgell, que encapçala Jordi Mas i Ortega, ha denunciat aquest divendres en nota de premsa la saturació de les escoles de la Seu, de la qual responsabilitza l’equip de govern. En aquest sentit, el principal grup de l’oposició considera que la construcció de la tercera escola de primària i el segon institut s'han retardat perquè l'Ajuntament fa més de dos anys que havia de facilitar els terrenys i encara no ho ha fet. Jordi Mas ha recordat que el consistori encara 'no ha donat cap resposta al departament d'educació', tot i l’anunci de fer la cessió el pròxim ple municipal.Jordi Mas Ortega també considera que la instal.lació dels mòduls prefabricats a la llar d'infants es podria haver evitat si s’haguessin fet les gestions necessàries. Segons ha comentat el portaveu socialista, 'hem deixat escapar durant tres anys la convocatòria per acollir-nos a la subvenció de la Generalitat per construir una nova llar d'infants, i això ha provocat que per primera vegada s'hagin d'instal•lar mòduls prefabricats’.El PSC-Progrés ha expressat la seva preocupació pel fet que actualment, els col•legis públics de primària i l'Institut Joan Brudieu ja no poden acollir més alumnes a causa de la massificació a totes les seves aules. A l'Institut, aquest any hi ha més de 900 alumnes matriculats, convertint-se en el segon centre de secundària amb més estudiants de tota la demarcació de Lleida. D’altra banda, a la llar d'infants s'hauran d'instal•lar mòduls prefabricats per tal de no deixar fora més de 30 famílies que s’havien quedat sense plaça.
Esta vez el "alcalde" no espera a responder en esta "estudiada " respuesta
A otro nivel , en la celebración del último 11 de setembre los actos organizados no correspondieron con lo anunciado, "a les set, està previst un concert de rock al centre cívic l’Escorxador", eran las once y no aún no habían empezado... un "ligero" retraso... los vecinos contentos... acabó más allá de las tres....
Ahora vienen los ruegos, la preguntas para más adelante..., señores del PSC, por favor necesitamos un nuevo cementerio, una nueva guarderia, un nuevo instituto, que a ser posible no quede muy lejos, una nueva escuela de primaria, la piscina cubierta, el teatro, un CAP, el ascensor del Parc del Segre... y tantas otras cosas!!!!, si, ya sabemos que no les corresponde, pero visto lo visto estos últimos años, como ustedes no les digan donde, como y cuando, esta ciudad deja de ser lo que le corresponde asi que ya saben, por favor, pongan las pilas al equipo de gobierno!!!