divendres, 12 d’octubre del 2007

A LES PUTILLES...

Quan vam descobrir el vostre blog vam pensar si parlar-ne o no... sembla una mica "intim", però després de llegir

Ens agrada la provocació, el morbo, putejar (sic), recordar el que som davant dels demés, ens agrada la popularitat inconscient, ens agrada jugar amb les paraules amb la fi de confondre al personal, ens agrada jugar amb els demés, ens agrada fer saber al món coses que ves a saber si eren veritat o no.
Vam decidir que si, que collons...
També ens ha agradat el vostre perfil....

Som un grup d'amigues del bell mig del Pirineu. Ens coneixem des de que érem petites i hem anat creixent juntes en aquest poble on ens han inculcat una sèrie de valors q tenim moltpresents i que formen part de la nostra identitat: l'amor a la natura la muntanya a la nostra terra i als nostres orígens. Ens agrada pujar a prats de Cadí i gaudir d'un dels grans privilegis que la nostra ciutat ens brinda. També disfrutem molt amb la música tradicional que en certa manera reflexa una part nostra. És molt habitual trobar-nos en festes majors de pobles de la comarca.

A més, la veritat , aquest blog el llegeix molt poca gent (o no), així que tranquis...

5 comentaris:

Putilles ha dit...

Em penso que ninguna s'ha queixat... L'únic que ens ha fet molta gràcia i... en fi, som de La Seu! xD
Enga salut i sort amb el blog.

Anònim ha dit...

Ostia soc una putilla i es la primera vegada k llegeixo el perfil... xDD som nosaltres aquestes?? XDDD

ara, es facil de trobarnos.. jaja
dew!!

Anònim ha dit...

per cert l'autor o autors d'aquest blog qui són? heu tret el nostre nom i en cap moment heu dit qui sou vosaltres...

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anònim ha dit...

a mi no em sembla gaire b k es parli de nosaltres per aqui xDD pero ara ja no hi ha mes remei, el k si que demano es respecte a les persones del blog k encara que diguem bajanades no ens agrada k ens pitin les orelles! i el nom que tenim no sempre precedeix als actes que se'n deriven!