dilluns, 14 de gener del 2008

PISCINA

Nota de premsa de l'Ajuntament:
L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL ACORDA ACOLLIR-SE A LES SUBVENCIONS PER CONSTRUIR UNA PISCINA MUNICIPAL COBERTA
11/10/2005
El Pla d’Instal·lacions Esportives de Catalunya (PIEC) preveu aquesta actuació en matèria d’instal·lacions esportives de la xarxa bàsica en el període 2004-2007 La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell va aprovar ahir acollir-se a les subvencions convocades pel Consell Català de l’Esport per a la construcció d’equipaments esportius. Concretament, l’Ajuntament urgellenc s’acollirà a la línia de subvencions per a la construcció d’una piscina municipal coberta. L’Alcalde de La Seu, Jordi Ausàs, ha manifestat que amb l’acord pres per la Junta de Govern d’acollir-se a aquestes subvencions representa “aprofundir en la voluntat i la conveniència de disposar d’uns equipaments adequats i moderns, que donin resposta adequada a les necessitats que avui té plantejades la nostra ciutat”.
En la petició d’aquesta subvenció, l’Ajuntament de La Seu presentarà un avantprojecte on s’explica la construcció, la gestió, la viabilitat i finançament del futur complex aquàtic amb l’objectiu de justificar davant la Generalitat de Catalunya la necessitat de la inversió. L’avantprojecte del complex aquàtic preveu la construcció d’una piscina de 25 metres, una altra de 10, així com una sala de musculació, dues sales polivalents, vestidors i oficines. Es preveu que s’ubiqui en una zona annexa a l’actual zona esportiva municipal, concretament per sota de l’actual terreny dels nous camps de futbol de lliure accés.
Aquest acord pres per la Junta de Govern Local és conseqüència de la signatura del protocol de col·laboració entre el Consell Català de l’Esport i l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, que va tenir lloc el passat mes de maig, en el qual es preveu aquesta actuació en matèria d’instal·lacions esportives de la xarxa bàsica en el període 2004-2007. Recordem que la signatura d’aquest protocol va anar a càrrec pel mateix secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Rafel Niubò, i per l’alcalde de La Seu d’Urgell, Jordi Ausàs. El Secretari General de l’Esport va prendre el compromís que “La Seu d’Urgell tindrà piscina municipal coberta abans que s’acabi el 2007”.
El pressupost inicial del projecte de construcció del complex aquàtic de La Seu d’Urgell s’estima els tres milions i mig d’euros.
I ara que cal dir?, es veritat ja està tot dit... o no?