dimecres, 30 de gener del 2008

MENTIDES?

No ens inventem res, estret de la pàgina de l'Ajuntament de la Seu...
LA SEU DISPOSARÀ EL MES VINENT DE LES PRIMERES ÀREES DE LA XARXA LOCAL "SENSEFILS" 25/9/2003
La Seu d'Urgell es convertirà en la primera ciutat mitjana de Catalunya en disposar d'una xarxa "sensefils" d'alta capacitat (a 54 Mbits.) i amb una connexió simètrica a INTERNET de 34 Mbits. Al llarg del mes d'octubre s'aniran obrint les diferents àrees de cobertura i els ciutadans de La Seu podran connectar-se mitjançant una tarja especial. L'Ajuntament de La Seu ha previst la difusió del projecte "sensefils La Seu" a través d'una campanya informativa i uns plafons amb els distintius internacionals de les xarxes "sensefils" (WiFi Àrees).
LA SEU REGULARÀ L’ESTACIONAMENT DE VEHICLES I ELS SENTITS DE CIRCULACIÓ DELS CARRERS DEL POLÍGON INDUSTRIAL 5/2/2004
El projecte preveu la col·locació d’un cartell informatiu a les dues entrades del polígon que advertiran als conductors del règim d’estacionament: prohibició genèrica d’estacionament a vehicles de tercera categoria; excepció genèrica de la càrrega i descàrrega d’aquesta prohibició; i establir una reserva genèrica d’estacionament, a tots els carrers del polígon on estigui permès l’aparcament de vehicles de 3a categoria, amb autorització municipal. Es preveu un total de 39 places d’aparcament per camions i 189 per a turismes.
L’EDIFICI DELS ANTICS JUTJATS ACOLLIRÀ L’ARXIU HISTÒRIC COMARCAL DE LA SEU D’URGELL 18/6/2004
L’acord fet públic avui estableix que durant l’any 2004 es redactarà el projecte tècnic i s’encarregaran les obres, que està previst executar durant el 2005.
L’AJUNTAMENT DE LA SEU ADJUDICA LA REDACCIÓ DEL PROJECTE DE LA PLAÇA D’EUROPA 17/8/2004
Un dels elements més característics i identificadors de la nova plaça d’Europa serà una escultura de grans dimensions, de forma ovalada, de l’escultor d’Organyà Xart. Amb aquesta peça, l’artista ha volgut simbolitzar l’Europa que es desenvolupa a partir d’ella mateixa i de la gent que la conformen, emfatitzat amb 25 sortidors d’aigua representant els 25 països membres actuals de la Comunitat Europea. L’escultura és d’acer corten per la part exterior i d’acer inoxidable brillant per la part interior.
L’AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI AMB LA CAIXA PER HABILITAR UN ESPLAI PER A LA GENT GRAN AL CENTRE CÍVIC 15/12/2004
Una de les novetats més destacades d’aquest nou esplai a La Seu és la instal·lació d’una ciber@ula equipada amb la tecnologia i els ordinadors necessaris per impartir cursos d’informàtica. El nou centre també comptarà amb un cibercafè, un espai dinàmic obert a les tecnologies de la informació i la comunicació, i una aula de salut. Aquest equipament estarà especialment dissenyat per realitzar una programació integral de salut: cos, ment i imatge personal
L’AJUNTAMENT APROVA LA CONVOCATÒRIA DEL CONCURS D’IDEES PER CONSTRUIR EL NOU CEMENTIRI DE LA SEU D’URGELL 20/6/2005
S’ubicarà en uns terrenys de la carretera de Cercs de prop de 39 mil metres quadrats
L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL ACORDA ACOLLIR-SE A LES SUBVENCIONS PER CONSTRUIR UNA PISCINA MUNICIPAL COBERTA 11/10/2005
2007. Recordem que la signatura d’aquest protocol va anar a càrrec pel mateix secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Rafel Niubò, i per l’alcalde de La Seu d’Urgell, Jordi Ausàs. El Secretari General de l’Esport va prendre el compromís que “La Seu d’Urgell tindrà piscina municipal coberta abans que s’acabi el 2007”.
LA SEU D’URGELL INAUGURARÀ A PRINCIPIS DE 2007 EL NOU ARXIU HISTÒRIC COMARCAL 16/11/2005
L'alcalde Jordi Ausàs assegura que la Seu experimentarà el 2006 un salt inversor espectacular en equipaments culturals i educatius 2/1/2006
L'alcalde de la Seu d'Urgell ha explicat que al llarg del proper any 2006 la ciutat experimentarà un salt qualitatiu molt important en el camp dels equipaments educatius i culturals, amb la construcció de la nova Escola Oficial d'Idiomes, la nova Escola Municipal d'Arts Plàstiques, la nova Escola Municipal de Dansa i la construcció d'una nova Guarderia Municipal. D'altra banda, al llarg del 2006 també es duran a terme les obres de rehabilitació de l'antiga Esglèsia de la Immaculada i la seva conversió en sala de conferències i auditori i la construcció de l'Arxiu Històric Comarcal de la Seu d'Urgell finançat íntegrament pel Departament de Cultura de la Generalitat.
26/7/2006 El bus interurbà podrà ser una realitat d’aquí a pocs mesos
Després d’acabar amb aquesta darrera fase de l’estudi, encarregat al Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) per l’Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal, el funcionament del bus urbà serà una realitat en els propers mesos.
7/11/2006 El regidor d’Urbanisme denuncia l’actitud poc ètica del grup municipal del Progrés
El tinent d’alcalde d’Urbanisme de La Seu d’Urgell, Jordi Brescó, ha afirmat avui que en una setmana hi haurà una solució respecte a la compra dels terrenys per a la construcció del nou cementiri municipal.
L’OFICINA D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ I EL TRANSPORT PÚBLIC INTERURBÀ, PRIORITATS EN EL PRESSUPOST 2007 DE LA SEU 13/3/2007
LA SEU D’URGELL ADJUDICA EL SUBMINISTRAMENT D’UNA NOVA WEB MUNICIPAL
13/8/2007
la licitació s’ha realitzat per un import de 24.800 euros, i haurà d’estar enllestida a finals del proper mes d’octubre.
Son mentides o NO...