diumenge, 13 de gener del 2008

QUE PASSA A L'ALBERG?

Primer llegim que:
Frederic Ribó ja va exercir, durant uns mesos de 2005 i 2006, de director de l´alberg de joventut. Durant aquell temps l´equipament de la Seu va ser un dels albergs de tot Catalunya que més queixes d´usuaris va acumular.
Després a Seudigital:
María Ángeles Velasco, de 54 anys i extreballadora de l’alberg de joventut La Valira de la Seu d’Urgell, ha denunciat que va patir pressions per part del director del centre per obligar-la a deixar-lo.
Velasco havia estat cap de cuina de l’alberg durant els últims sis anys i va denunciar el cas de mobbing en considerar que el responsable va forçar-la a deixar el centre per col·locar gent del seu entorn. Segons l’advocat de Velasco, el 14 de setembre la gestora catalana d’albergs va obrir un expedient disciplinari a la cuinera en què li imputaven una falta de respecte envers els companys, eren declaracions del director, de la subdirectora i una companya de cuina. Després de rebatre les acusacions, l’empresa va decidir acomiadar Velasco, per evitar el plet, pagant-li la màxima compensació que recull la llei: 45 dies per any treballat.L’excap de cuina va reincidir en l’acusació per mobbing després de saber que la substituirien pel marit de l’ajudant de cuina que havia declarat contra ella. L’advocat de Velasco apunta que reclamaran la nul·litat de l’acomiadament perquè consideren que el responsable de l’alberg ha utilitzat influències per col·locar una persona propera a ell. Velasco que ja ha abandonat la Seu per anar a viure a Mataró ha comentat que “jo era un obstacle perquè entrès un altre amic” del director i va afegir que “lluitarà” per impedir que algun altre treballador de l’alberg pugui patir una situació semblant. La secretaria de Joventut ha indicat però, que l’expedient de Velasco es va tractar amb totes les garanties i la investigació va confirmar les faltes greus.
Sigui el que sigui alguna cosa està passant.....