dilluns, 28 de maig del 2007

ELECCIONS

De ben segur que tots ja sabeu els resultats de la Seu, 6 pel PSC, 5 per CIU, 4 per ERC, 1 per IC i 1 pel PP.


Ara caldra esperar pactes, sense ells no es possible formar govern, ara el que cal es que parlin, discuteixin programes i demés i els que governin tirin endevant el nou ajuntament.


Abans de cloure el tema eleccions, que ha donat molt de suc, us tenim que fer unes confessións..


La primera es que tenim 4 o 5 articles al borrador del blog que em discutit moltes vegades si publicar o no, al final no ho em fet, i ha estat per mirar de que ningú veies cap atac personal, la veritat es que son articles molt lights, però per si de cas..., volem tenir respecte a les persones , altra cosa es la seva feina a l'ajuntament que això com a mínim és discutible, però dir si un es tal o qual amb atacs personals, uff.. va ser que no....!


L'altra es que aquest blog va començar com una cosa divertida per nosaltres, i així ho continuarà sent, esperem que ens ho poguem passar bé trobant coses interessants, (o no), ens ha sorprés les lectures que veiem hi han, però no és el nostre objectiu, mireu si algú passa per casa benvingut sigui, i si aquest blog es anónim es per que no tenía cap objectiu concret, tan sols mirar al voltant nostre i explicar-ho, de ben segur que explicarem coses interessants i d'altres d'aburrides, no el publicitem, no volem anar enlloc, només és per passar l'estona, sense cap pretenssió de cap tipus.. (bé si ens fessim rics... ejem...),aquest blog igual que un día va començar, un día pot acabar...

Algú voldría saber qui som, i els qui hi som, som poca cosa, de veritat molt poca cosa....
Salut!