diumenge, 6 de maig del 2007

PERÒ QUE DIU!!!!

Llegim:
El candidat de CiU a l’alcaldia de la Seu, Albert Batalla, ha fet públic l’eslògan de campanya de CiU per a les properes eleccions municipals a la Seu d’Urgell. L’eslògan, que serà, “Seu de Futur” respon a un projecte de ciutat que va més enllà de la propera legislatura i planteja reptes estratègics de la Seu per a la pròxima dècada.
Batalla ha explicat que “el projecte de ciutat està esgotat i és necessari redefinir-lo per donar resposta als reptes d’avui i de demà”.
El candidat a l’alcaldia ha explicat que l’eslògan respon al que serà el programa de govern de l’equip de CiU: “la Seu ha d’avançar en quatre àmbits. El primer és en oferir millors solucions als ciutadans. Cal que la gestió dels serveis públics sigui millor, que la resposta de l’Ajuntament als tràmits diaris s’agiliti, que els carrers estiguin més nets i les incidències es corregeixin més ràpid”.
El segon dels reptes: la bona planificació del creixement de la ciutat, “ La Seu creix, però també ha de fer-ho en serveis i oportunitats per als ciutadans i en aquest sentit cal planificar i executar projectes com els nous centres educatius i de salut, l’habitatge públic, o el polígon industrial, entre d’altres” ha manifestat el candidat a l’alcaldia.
I nosaltres ens preguntem:
I aquestos 4 anys ???
no es tractava d'això???
o es que "no cuentan"??
ara toca???... perque no ho han fet fins ara?, eran al govern!!! i moltes coses d'aquestes eren "gratis"!!!, ara hem de creure que ho faran???, nosaltres ja ho comencem a tenir-ho clar... molt clar...