dimarts, 19 de juny del 2007

RECEPTA

S’agafa un urgellenc, imprescindible haver nascut a la Seu d’Urgell (som independentistes), no importa si no ha viscut gaire temps, si ha treballat, si coneix la ciutat més o menys.

El fem diputat, que això dona molta aparença, i el posem a qualsevol comissió on de tant en tant pugui dir la seva i així sortir als diaris tant com puguem .

Després el presentem a alcalde, el cop d’efecte serà brutal, de un regidor passarem a obtenir-ne cinc, primer èxit.

Llavors intentem pactar amb el PP i CIU per fer fora a l’alcalde que fa tants anys que hi es, llàstima no ho aconseguim.

Ho tornem a provar, aquesta vegada anem a sac contra l’alcalde que ja es vell i caduc..., i ves per on obtenim un nou regidor i ja son sis, ara ja tenim més a prop l’alcaldia

Engeguem la maquinaria dels pactes i per fi, poques hores abans del ple d’investidura arribem a un pacte amb CIU (GRACIES!!!), i fotem fora al “antic” alcalde i així de pas aconseguim el nostre objectiu, l’alcaldia.

Ara cal fer moltes coses, cal fer oblidar a l’antic alcalde i no deixar opció al seu relleu.

Passen els anys, toca consolidar l’alcaldia, fàcil, la gestió ha estat impecable, encara que el caduc va deixar-nos sense un euro.

Noves eleccions, dels sis regidors passem a 4, no anem be, cal una sortida digna pel nostre candidat.. tranquils tots, CIU ens ho posa fàcil (sempre tan generosos!!), un parell d’anyets i apa desapareixem i els deixarem manar

Ara es torna a girar feina, cal trobar un altre...urgellenc, imprescindible haver nascut a la Seu d’Urgell, no importa si no ha viscut gaire temps, si ha treballat, si coneix la ciutat més o menys.....