dimecres, 6 de juny del 2007

SI JA NO ETS JOVE....

I no t'envien el butlletí jove de l'Ajuntament de la Seu, no et preocupis aquí el tens, ja està una mica passadet, però així veus de quin rotllo van els joves, segons l'ajuntament... per cert ja a la venda el número 2?, o tot va se començar i ja està?








La pregunta del día:

Està molt bé crear un punt jove on puguin trobar informacions diverses, assessoraments... el que sigui, el que no entenem és:

com un PUNT JOVE, està obert de 11 a 14 hores?, i els dissabtes tancat...?

Entenem que els joves per poder anar al PUNT JOVE han de fer campana obligatoriament, si estàn estudiant?

No és poden canviar els horaris?

Perdoneu, son tres preguntes, no una...

1 comentari:

Anònim ha dit...

-Tens tota la raó en que l'horari no és l'adient per als joves estudiants, el motiu és tan sols la falta de personal, va plegar la persona que feia l'horari de tarda i fins ara no s'ha pogut contractar una altra, en breu començarà aquesta nova persona, si no ho ha fet ja. Quan es va obrir el Punt Jove es mantenia obert els dissabtes, es va decidir tancar degut a la poca/gens demanda que hi havia aquests dies.

-No cal fer campana, ja que hi ha una bústia postal per atendre les demandes en l'horari que el punt està tancat com també un correu electrònic i un contestador automàtic, també queden a la disposició les àrees de joventut tant de l'ajuntament de la seu com del consell comarcal.

-Acaba de ser enviat el butlletí electrònic número 4, pots donar-te d'alta en el correu electrònic on ho especifica.