dimecres, 30 de gener del 2008

BONA INICIATIVA


La regidoría de Joventut de l'Ajuntament ha posat en marxa la web del Punt Jove Actiu, creiem que ha de ser més eficaç que el butlletí que envian només als joves que han de donar la seva adreça mail, aquesta pàgina ha de ser un punt d'informació universal per a tots el joves urgellencs.

Ara navegant per aquesta pàgina, del disseny no en parlarem (uf), a la seccio d'enllaços, a webs i blogs alturgellencs trobem els següents blocs:




En Pep hi diu la seva Blog del Pep Farràs, destaquem tota la informació del Sàhara, aporta opinions personals i informació d'interés d'actes i esdeveniments de la ciutat.

David Vallvé En David Vallvé ens parla de bàsquet, de natura i informació general.
Cosetes de la ieia Aquest bloc és el de la Mireia Pellicer, destaca notícies d'interés i també incorpora enquestes.

Blog de l'Albert Batalla Blog de l'Albert Batalla que destaca notícies de la ciutat i comarca.
Jordi Dalmau i Ausàs En Jordi parla habitualment del país, de meteorologia, d'ornitologia i del Pirineu.
L&M Benvinguts al nostre món Aquestes dues urgellenques ens expliquen com és la seva vida universitària.
Reflexions i debats d'un ciutadà del món, el Miquel.
ALCU Fotolog amb imatges precioses de racons de Bosnia i Herzegovina.
Fubu Blog Blog on detalla cróniques dels seus viatges, les seves nits de festa, imatges de la comarca diverses, entrevistes a urgellencs, ... entre d'altres informacions interessants.
Associació SASC-Pixies Blog d'una associació juvenil que treballa principalment pel lleure infantil i juvenil a la comarca.

Hi ha un enllaç a la pàgina de la mateixa regidora... potser es una mica lleig aprofitar la ocasió.., ara penjaran més pàgines no ho dubteu, la nostra no si us plau, i es que n'hi han moltes i moltes més de pàgines interessants...



1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bones,
Com a part al.ludida en el vostre espai us posaré en coneixement de certs aspectes.
Quan es va prendre la decisió d'afegir a la pàgina web del Punt Jove Actiu un apartat amb enllaços dels blocs alturgellencs, vam decidir que hi afegiríem tots els que tinguéssim els seus autors identificats i que ens en donguéssin permís. No creiem oportú promocionar espais a la xarxa que en desconeixíem l'origen, tant geogràfic com de redacció.De moment només ho hem aconseguit en aquests, n'hi ha que no han volgut ser enllaçats, n'hi ha que no podem enllaçar pq no coneixem qui n'és el seu autor ni la forma de posar-nos en contacte.
Tothom que ens ha demanat ser enllaçat se li ha fet.
Pel que fa a l'enllaç del meu bloc, no crec pas que sigui "lleig" com tu comentes, et posaré un altre exemple, també sóc regidora de festes, que passa doncs, que no puc anar a un concert de Festa Major i passar-m'ho bé?O a la cercavila de Carnaval. Pq és el mateix, un servei o actuació adreçat als ciutadans i del qual, segons tu, jo n'hauria de quedar exclosa per ser-ne la responsable política de l'àrea.
De fet celebro que us hagi agradat la iniciativa, i que la crítica més gran sigui per l'apartat dels blocs, l'objectiu principal són la resta de continguts informatius que conté.

Salut!