dimarts, 12 de juny del 2007

CLUB SEDIS AEROMODELISME

A la seva presentació ho diuen tot:


El Club d’aeromodelisme va esser fundat fa aproximadament uns 30 anys, desprès de molts daltabaixos (canvis de nom, instal•lacions, etc...) ara està consolidat com a club sedis aeromodelisme des del 1994, format per uns 40 socis de totes les edats apassionats per tot el que vola.


Ara només cal que us deixeu "caure" pel Plà de les Forques (per cert, no es el lloc on diuen que s'ha de fer la piscina climatitzada?) i gaudir, els propers díes 7 i 8 de Juliol organitzen una de grossa:





I si no podeu pujar aquí us deixem l'enllaç de la seva pàgina web

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina colla de "frikis" aquesta gent del club sedis "top gun". Quan t'aburreixes en un poble cutre com La Seu sorgeixen estúpides aficions com aquesta dels avions.

Això del aeromodelisme és com el "tunning" de cotxes però en format muntanyenc, un hobby absurd destinat als que no saben que fer amb els seus diners habent-los de gastar en "chorrades" que valen un dineral.

Evidentment tothom és lliure de fer el que vulgui amb els seus diners, però espero que s'hem tracti d'esport una afició elitista per a un club de pocs.

Chakuza.

Anònim ha dit...

Espero més endavant un post ben detallat sobre la gran ampliació de la zona blava que s'ha fet a la Seu. Això si que és una bona manera de recaptar diners per l'ajuntament. Digals'hi tontos als polítics!!!

Després ens diuen que anem a votar. Jajajajaja, que content estic de no haver participat en las eleccions municipals d'aquest any.

Com se't queda la cara després d'un parell de setmanes de les eleccions i la primera cosa que fa l'ajuntament es l'amplicació de zona blava?

Doncs la cara que se't queda és la de "gilipolles".

Chakuza.